Skip to main content Skip to footer

Beheer makkelijk en easy je omzet

Cash afhandelen was nog nooit zo simpel.

Met BLUbeem Premium is het zo gefixt!  Alle gemak voor al je omzet, Cash, Cards en Clicks.

Beheer makkelijk en easy je omzet

Cash afhandelen was nog nooit zo simpel.

Met BLUbeem Premium is het zo gefixt!  Alle gemak voor al je omzet, Cash, Cards en Clicks.

BLUbeem Premium

Met BLUbeem Premium heb je het gemak van een kluis gecombineerd met een kassa. Met dit gesloten kassasysteem voeren klanten zelf hun briefgeld en munten in. Medewerkers kunnen niet meer bij het contante geld. Bovendien wordt de kluis automatisch geleegd. Voor de kaartbetalingen ontvang je een pinterminal. En voor je online webshop,  kun je ook gebruik maken van BLUbeem. Alles in één pakket en onder één contract. Wel zo makkelijk!

 Het handigste gedeelte? Alles wat je vandaag stort, staat morgen op je rekening. Of betalingen contant, via pin of webshop zijn afgerekend, alle bruto bedragen staan de volgende dag op je rekening. Dankzij de BLUbeem app houd je altijd overzicht. 

 

Grip op je cash

Paystation is het gesloten kassasysteem dat alle handmatige activiteiten en verwerking van contant geld aan de kassa vervangt. Medewerkers hebben geen toegang meer tot het geld, waardoor kasopmaak en kasverschillen verleden tijd zijn. Elke transactie wordt geregistreerd. De kluis wordt automatisch geleegd door de geldtransporteurs van Brink's. Alleen zij hebben toegang tot de kluis, zelf hoef je niet perse aanwezig te zijn. Zo heb je geen omkijken meer naar je cash! Makkelijk toch? 

Tot een omzet van € 35.000 per week 

✓ Dagelijkse bijschrijving van je cash omzet


✓ Kluis wordt automatisch geleegd

✓ Geen kasopmaak meer

✓ Geen kasverschillen

✓ Geld altijd verzekerd

✓ 24/7 inzicht in je cash omzet 

Wisselgeld

Als je wisselgeld via het online portaal bestelt, nemen we het bij de eerstvolgende leging van je kluis mee. Eerder nodig? Tegen bijbetaling bezorgen we het wisselgeld op een ander moment.

Muntgeld

Ook muntgeld kan je afstorten. Verpak het geld in de daarvoor bestemde sealbag. Bij het eerstvolgende bezoek voor het legen van je kluis nemen we het muntgeld mee.

Geldtransport

Kluis vol? Wij krijgen een melding en komen 'm automatisch legen. Het geld wordt opgehaald en meegenomen naar de telcentrale waar het geteld en gecontroleerd wordt.

Veiligheid

Al je cash is automatisch verzekerd vanaf het moment dat het gestort wordt. Alleen onze medewerkers kunnen bij de inhoud van de kluis. Wel zo veilig.

24/7 Inzicht

Dankzij de BLUbeem app houd je altijd inzicht in al je contante geldstromen. De slimme kluis registreert per medewerker en per keer welke hoeveelheid er is gestort. 

Waar komt je omzet vandaan?

Altijd realtime inzicht in je omzet op één plek. Of het nu om cash, cards of clicks gaat. Zo raadpleeg je gemakkelijk het aantal transacties per betaalmethode, tijdvak, locatie of soort betaling. Je omzet bekijk je per week, maand of kwartaal.

Eén overzicht van je totale omzet exporteren? Easy! Zo houd je tijd over voor belangrijkere zaken.

  • Bekijk in één oogopslag je omzet voor Cash, Cards en Clicks 
  • Filter je omzet op aantal transacties of op omzet in euro’s
  • Filter je transacties per locatie, periode, betaalsoort en kaartsoort 
  • Bekijk kaartbetalingen of online transacties op individueel niveau 

Veelgestelde vragen

Om niet meer afhankelijk te zijn van banken voor de afstorting van je cash èn om nooit meer over straat te hoeven met grotere hoeveelheden geld biedt een (slimme) kluis de perfecte oplossing. Afstorten doe je binnen de veilige muren van je eigen zaak. Eenmaal afgestort, kan niemand anders dan onze medewerker bij het geld. De kluis wordt verankerd aan de vloer en door middel van bijbehorende kluisstickers wordt de beveiliging ook visueel kenbaar gemaakt. 

Op een vaste plek in de zaak (verankerd en beveiligd) bij je kassa of in het kantoor (backoffice).

Wij beheren de kluis op afstand. Als de kluis bijna vol is plannen we automatisch een transport in. We zorgen daarbij dat het altijd zo min mogelijk tijd kost om de kluis te legen. 

Je winkel moet ten minste drie werkdagen per week, zes uur achter elkaar (tussen 09h00 en 18h00) open zijn zodat wij je kluis kunnen legen. 

Bij storingen helpen we je graag. We vragen altijd eerst de internet verbinding te checken en een reset te doen. Mocht dat niet lukken dan helpt onze klantenservice je graag verder. 

Blijf op de hoogte

Nieuws, trends en ontwikkelingen

Eén keer per maand een update speciaal gericht op ondernemers.