Skip to main content Skip to footer

Of je nu vijf franchises runt of die ene, knusse boetiek op de hoek

BLUbeem biedt oplossingen voor elke soort retailer

Of je nu vijf franchises runt of die ene, knusse boetiek op de hoek

BLUbeem biedt oplossingen voor elke soort retailer

Bespaar tijd met BLUbeem

Om te doen waar jij ondernemer voor bent geworden.

Ben jij ondernemer met maximaal €35.000 omzet per week? Wil je al je betaaloplossingen regelen bij één partij met één contactpersoon? Met een geautomatiseerd cashproces en met een geïntegreerde kluis die je administratie een stuk simpeler maken? Aangevuld met een pinterminal voor alle kaartbetalingen? En de mogelijkheid om ook alle online aankopen via je website geregeld te hebben? Waarbij je gebruik maakt van een app die je 24/7 inzicht geeft in hoe je ervoor staat?  

Dan is BLUbeem voor jou!

Veelgestelde vragen

BLUbeem is interessant voor alle ondernemers met een kassa en zelfs een webshop. Alle betaalstromen in één keer op je rekening, in één overzicht en één aanspreekpunt. Geen zorgen meer over betalingen, jij kunt doen waarvoor jij je onderneming bent gestart. 

BLUbeem is interessant voor alle ondernemers met maximaal vijf vestigingen en €35.000 cash omzet per week, die daarnaast ook kaart- en/of webshopbetalingen (willen) aanbieden.

Als Brink's klant kun je BLUbeem gebruiken voor nieuwe locaties. Meld je hiervoor aan via deze website.

BLUbeem is een merk van Brink’s. Daarmee is Brink’s volledig eigenaar en verantwoordelijk voor de geleverde producten en diensten van BLUbeem. Voor de plaatsing en het legen van de kluis zet BLUbeem de diensten en expertise van Brink’s in. 

Blijf op de hoogte

Nieuws, trends en ontwikkelingen

Eén keer per maand een update speciaal gericht op ondernemers.