Skip to main content Skip to footer

Of je nu vijf franchises runt of die ene, knusse boetiek op de hoek

BLUbeem biedt oplossingen voor elke soort retailer

Of je nu vijf franchises runt of die ene, knusse boetiek op de hoek

BLUbeem biedt oplossingen voor elke soort retailer

Bespaar tijd met BLUbeem

Om te doen waar jij ondernemer voor bent geworden.

Ben jij ondernemer met maximaal €35.000 cash omzet per week per locatie? Wil je al je betaaloplossingen regelen bij één partij met één contactpersoon? Met een geautomatiseerd cashproces en met een geïntegreerde kluis die je administratie een stuk simpeler maken? Aangevuld met een pinterminal voor alle kaartbetalingen? En de mogelijkheid om ook alle online aankopen via je website geregeld te hebben? Waarbij je gebruik maakt van een app die je 24/7 inzicht geeft in hoe je ervoor staat?  

Dan is BLUbeem voor jou!


Veelgestelde vragen

BLUbeem is interessant voor alle ondernemers met een kassa en zelfs een webshop. Alle betaalstromen in één keer op je rekening, in één overzicht en één aanspreekpunt. Geen zorgen meer over betalingen, jij kunt doen waarvoor jij je onderneming bent gestart. 

BLUbeem is interessant voor alle ondernemers met maximaal vijf vestigingen en €35.000 cash omzet per week, die daarnaast ook kaart- en/of webshopbetalingen (willen) aanbieden.

Als Brink's klant kun je BLUbeem gebruiken voor nieuwe locaties. Meld je hiervoor aan via deze website.

BLUbeem is een initiatief van Brink's. Naarmate betalingsprocessen complexer worden, gaven klanten van Brink's aan behoefte te hebben aan meer overzicht van hun totale winkelomzet. Om aan deze behoefte te voldoen is BLUbeem ontwikkeld. BLUbeem biedt ondernemers een helder overzicht van hun volledige omzet, ondersteunt alle betaalmethoden, en maakt het blijven aanbieden van alle betaalmethoden simpel. Bovendien maakt BLUbeem gebruik van de expertise van Brink's voor plaatsing en onderhoud van de kluis.

Blijf op de hoogte

Nieuws, trends en ontwikkelingen

Eén keer per maand een update speciaal gericht op ondernemers.