Skip to main content Skip to footer

Accepteer altijd cash

Regel al je cashzaken simpel en snel

Van het afstorten van je omzet tot bijschrijving op je rekening: met BLUbeem is het allemaal zo gefixt! 

Accepteer altijd cash

Regel al je cashzaken simpel en snel

Van het afstorten van je omzet tot bijschrijving op je rekening: met BLUbeem is het allemaal zo gefixt! 

Cash

Wil je cash (blijven) accepteren in jouw winkel of zaak? Easy! Met BLUbeem regel je al je cashzaken simpel en snel. Van het afstorten van je omzet tot bijschrijving op je rekening: dankzij BLUbeem word je zo veel mogelijk ontzorgd bij het regelen van alles rondom je contante betalingen. En om er zeker van te zijn dat je geld veilig opgeborgen is, krijg je er altijd standaard een kluis bij en betaal je altijd 6 cent per geteld biljet. 

Altijd een kluis

Ongeacht het pakket dat je kiest, een kluis voor het afstorten van biljetten krijg je er standaard bij. Of je liever een slimme kluis of een sealbag afstortkluis neemt laten we helemaal aan jou. Afhankelijk van je omzet, is er altijd een kluis die goed bij je past. Moeilijk doen met allerlei handleidingen? Niet nodig. Wij zorgen ervoor dat de kluis bij jou in de zaak wordt geïnstalleerd. Bovendien wordt de kluis automatisch geleegd, door de ervaren transporteurs van Brink's. Zo houd jij tijd over voor nog belangrijkere zaken!

Wisselgeld

Als je wisselgeld via het online portaal bestelt, nemen we het bij de eerstvolgende leging van je kluis mee. Eerder nodig? Tegen bijbetaling bezorgen we het wisselgeld op een ander moment.

Muntgeld

Ook muntgeld kan je afstorten. Verpak het geld in de daarvoor bestemde sealbag. Bij het eerstvolgende bezoek voor het legen van je kluis nemen we het muntgeld mee.

Geldtransport

Kluis vol? Wij krijgen een melding en komen 'm automatisch legen. Het geld wordt opgehaald en meegenomen naar de telcentrale waar het geteld en gecontroleerd wordt.

Veiligheid

Al je cash is automatisch verzekerd vanaf het moment dat het gestort wordt. Alleen onze medewerkers kunnen bij de inhoud van de kluis. Wel zo veilig.

24/7 Inzicht

Dankzij de BLUbeem app houd je altijd inzicht in al je contante geldstromen. De slimme kluis registreert per medewerker en per keer welke hoeveelheid er is gestort. 

Expertise

Als klant van BLUbeem kan je vertrouwen op de expertise van Brink's.  Voor het ophalen en het verwerken van het geld maken we gebruik van de ervaren medewerkers van Brink's 

Veelgestelde vragen

Om niet meer afhankelijk te zijn van banken voor de afstorting van je cash èn om nooit meer over straat te hoeven met grotere hoeveelheden geld biedt een (slimme) kluis de perfecte oplossing. Afstorten doe je binnen de veilige muren van je eigen zaak. Eenmaal afgestort, kan niemand anders dan onze medewerker bij het geld. De kluis wordt verankerd aan de vloer en door middel van bijbehorende kluisstickers wordt de beveiliging ook visueel kenbaar gemaakt. 

Op een vaste plek in de zaak (verankerd en beveiligd) bij je kassa of in het kantoor (backoffice).

Wij beheren de kluis op afstand. Als de kluis bijna vol is plannen we automatisch een transport in. We zorgen daarbij dat het altijd zo min mogelijk tijd kost om de kluis te legen. 

Je winkel moet ten minste drie werkdagen per week, zes uur achter elkaar (tussen 09h00 en 18h00) open zijn zodat wij je kluis kunnen legen. 

Bij storingen helpen we je graag. We vragen altijd eerst de internet verbinding te checken en een reset te doen. Mocht dat niet lukken dan helpt onze klantenservice je graag verder. 

Blijf op de hoogte

Nieuws, trends en ontwikkelingen

Eén keer per maand een update speciaal gericht op ondernemers.