Skip to main content Skip to footer

Cash, Cards, Clicks: reken altijd alle soorten centen af

Vanaf nu één duidelijk overzicht van alle betalingen in jouw zaak. Begin nu.

Cash, Cards, Clicks: reken altijd alle soorten centen af

Vanaf nu één duidelijk overzicht van alle betalingen in jouw zaak. Begin nu.

Betaalmethoden

Ben jij een ondernemer met maximaal vijf etablissementen? Wil je meerdere betaalmethoden regelen met één partij en met één contactpersoon? Met een geïntegreerd kluisoplossing dat je cashproces een stuk simpeler maakt?

Zodat je tijd kunt besparen voor dat waar je goed in bent en blij van wordt: je zaak runnen? En wil je alle betaalmethoden geregeld hebben onder één contract? 

Dan is BLUbeem by Brink's voor jou! 

Veelgestelde vragen

Het standaardabonnement omvat contante en kaart betalingen (pin en creditcard) in de winkel. Als je een webshop hebt, dan kun je ook alle online betalingen via BLUbeem laten verlopen. Heb je geen webshop, dan maak je er uiteraard geen gebruik van. Je betaalt een prijs per transactie. Het maakt dus niet uit hoe je klant betaalt.

BLUbeem geeft je een unieke combinatie van betalingen: contant, kaarten èn online. Alles bij één provider. Je transacties in een overzichtelijke app en bovendien een transparante vaste prijs per transactie, welke betaalmethode je klant ook kiest.

Als je je klanten keuzevrijheid van betalingen wilt bieden: in cash, met pin- of creditcard, of online.

Je kiest het pakket dat het beste bij jou past. Dit is afhankelijk van het aantal winkels, het gemak dat je wilt ervaren en de contante omzet per winkel. 

Weet je niet wat het beste bij jou past? Vul dan het contactformulier in. Dan helpen we je graag verder.

Heb je meer dan 35K omzet per week dan raden we je aan om contact op te nemen met Brink's. Zij kunnen samen met jou bekijken wat de mogelijkheden zijn. Je kan hiervoor een mailtje sturen aan retail.nl@brinks.com.

Blijf op de hoogte

Nieuws, trends en ontwikkelingen

Eén keer per maand een update speciaal gericht op ondernemers.