Skip to main content Skip to footer

Pinpas, creditcard en contactloos

Accepteer alle soorten kaarten met BLUBeem

Minimaal geregel, maximale service. Met BLUbeem accepteer je makkelijk elke type kaart.

Pinpas, creditcard en contactloos

Accepteer alle soorten kaarten met BLUBeem

Minimaal geregel, maximale service. Met BLUbeem accepteer je makkelijk elke type kaart.

Cards

Alle soorten betalingen aanbieden, dus ook die met cards? Easy! Met BLUbeem maakt het niet uit of je klant nu met een binnenlandse pinpas of buitenlandse creditcard wil betalen, jij maakt het altijd mogelijk. Of het nu om een pinpas, creditcard of mobiele transactie gaat en altijd voor 6 cent per transactie. En om er zeker van te zijn dat je gelijk goed op weg wordt geholpen, krijg je de pinterminal van ons. 


Zo simpel is het. Kun jij je focussen op dat wat écht telt: je klanten. 

Altijd een pinterminal

Het maakt niet uit welk pakket je kiest, een terminal voor alle kaartbetalingen krijg je er altijd bij. Het enige wat jij hoeft te doen is kiezen tussen een vaste en een draadloze. Moeilijk doen met allerlei installatiehandleidingen? Niet nodig! Ook de pinterminal wordt bij jou bezorgd, altijd klaar voor gebruik. 

24/7 inzicht

Dankzij de BLUbeem app houd je altijd inzicht in al je pin- en creditcardtransacties. Inkomende en uitgaande. Zo verzorgen wij alvast een stukje van je boekhouding.

Bijschrijving

De omzet van alle transacties met cards wordt de volgende dag al op je rekening gestort. Zo beschik je altijd en snel over je verdiende centen.

Kaartsoorten

Met BLUbeem accepteer je alle betaalkaarten,  Maestro, Debit Mastercard, V PAY, Visa Debit, Mastercard en Visa en contactloos betalen.

Retourpinnen

Alle soorten betalingen betekent ook terugbetalingen. Dus ook retourpinnen. Je regelt 't bij BLUbeem voor 6 cent per transactie. 

Fooi?

Voor veel ondernemers is fooi belangrijk. Tijdens je aanmelding geef je aan of jij zo’n ondernemer bent. Dan zorgen wij ervoor dat jouw klanten fooi kunnen pinnen. 


Veelgestelde vragen

Voor het overstappen van je pin- en creditcardtransacties vragen we je altijd goed de opzegvoorwaarden van je huidige leverancier te bekijken. De meeste contracten kunnen kosteloos worden beëindigd maar let ook altijd goed op je opzegtermijn.

Dat is zeker mogelijk!

Een kassakoppeling met de pinterminal is zeker mogelijk. Hiervoor vragen we € 7,50 extra per maand voor. BLUBeem kent een koppeling met de meeste kassasystemen.

Jazeker! Als je ook de kaartbetalingen samen met contanten betalingen geregeld wilt hebben, is BLUbeem zeker wat voor jou. Je ontvangt van ons automatisch een pinterminal die plug en play is met alle service die er bij hoort. Zo weten we zeker dat alles altijd gelijk goed werkt. 

Ja, retourpinnen kan ook. Wel zo makkelijk.

Blijf op de hoogte

Nieuws, trends en ontwikkelingen

Eén keer per maand een update speciaal gericht op ondernemers.