Skip to main content Skip to footer

Alle soorten betalingen geregeld op één plek?

Dus cash, cards of clicks? Easy, BLUbeem fixt het!

Alle soorten betalingen geregeld op één plek?

Dus cash, cards of clicks? Easy, BLUbeem fixt het!

Een oplossing voor alle betaalmethoden

Met BLUbeem regel je in een handomdraai alle betalingen online, met één contract, één app voor het overzicht van al jouw inkomsten en één plek waar je altijd terecht kunt voor vragen. Dat scheelt een hoop tijd en gedoe.

Je hebt al een pakket vanaf 89 euro per maand inclusief kluis èn pinterminal. En heb je je contract online getekend? Dan krijg je direct toegang tot onze app.

Super simpel toch? Dachten wij ook!

BLUbeem

Alles in een overzicht!

Bekijk in één oogopslag je omzet van alle betalingen in de BLUbeem app. Dat bespaart veel gedoe om de administratie op orde te houden, het wekelijkse tripje naar de bank en veel ander werk.Tijd die jij veel beter kunt besteden. Aan je klanten bijvoorbeeld.

Zo heb je altijd inzicht in je omzet. Of het nu om cash, cards of clicks gaat. Met een simpele klik heb je overzicht van het aantal transacties per betaalmethode, tijdvak, locatie of soort betaling. Of je bekijkt je omzet per week, maand of kwartaal.

Eén overzicht van je totale omzet exporteren? Ook dat is easy! 

 

Simpel

Alle betalingen binnen één bundel, onder één contract en altijd met een flexibel maandelijks contract. 

Inzicht

24/7 inzicht in alle betaalstromen dankzij de BLUbeem app.

Gemak

Alle betalingen één dag later al op je rekening. Zo hoef je nooit meer te wachten op je verdiende geld. 

Veelgestelde vragen

BLUbeem is een merk van Brink’s. Daarmee is Brink’s volledig eigenaar en verantwoordelijk voor de geleverde producten en diensten van BLUbeem. Voor de plaatsing en het legen van de kluis zet BLUbeem de diensten en expertise van Brink’s in. 

Je kan je online aanmelden via de website. Wil je nog niet alle betaalvormen gebruiken, omdat je bijvoorbeeld nog geen webshop hebt? Zet dan Clicks-betalingen voorlopig uit. Als je zover bent, activeer je alle diensten die in je contract staan.

BLUbeem is interessant voor alle ondernemers met een kassa en zelfs een webshop. Alle betaalstromen in één keer op je rekening, op één factuur, in één overzicht en één aanspreekpunt. Geen zorgen meer over betalingen, jij kunt doen waarvoor jij je onderneming bent gestart. 

Nee, de webwinkelbetalingen zijn optioneel. Met BLUbeem bundel je wel altijd alle contante- en kaartbetalingen in jouw zaak. 

Blijf op de hoogte

Nieuws, trends en ontwikkelingen

Eén keer per maand een update speciaal gericht op ondernemers.