Skip to main content Skip to footer

Beheer makkelijk en easy je omzet

Cash afhandelen was nog nooit zo simpel.

Met BLUbeem Premium is het zo gefixt!  Alle gemak voor al je omzet, Cash, Cards en Clicks.

Beheer makkelijk en easy je omzet

Cash afhandelen was nog nooit zo simpel.

Met BLUbeem Premium is het zo gefixt!  Alle gemak voor al je omzet, Cash, Cards en Clicks.

BLUbeem Premium

Met BLUbeem Premium heb je het gemak van een kluis gecombineerd met een kassa. Met dit gesloten kassasysteem voeren jouw klanten zelf hun briefgeld en munten in. Medewerkers kunnen niet meer bij het contante geld. De kluis wordt automatisch geleegd. Zo is afrekenen met cash super easy. Voor alle kaartbetalingen ontvang je een pinterminal. Heb je ook een online webshop? Dan kan je daarvoor ook gebruik maken van BLUbeem. Alles in één pakket en onder één contract. Wel zo makkelijk!

Het handigste gedeelte? Alles wat je vandaag stort, staat morgen op je rekening. Of betalingen contant, via pin of webshop zijn afgerekend, alle bruto bedragen worden bijgeschreven op je rekening. Dankzij de BLUbeem app houd je altijd overzicht. 

Grip op je betalingen

Paystation is het gesloten kassasysteem dat alle handmatige activiteiten en verwerking van contant geld aan de kassa vervangt. Medewerkers hebben geen toegang meer tot het geld, waardoor kasopmaak en kasverschillen verleden tijd zijn. Elke transactie wordt geregistreerd. De kluis wordt automatisch geleegd door de geldtransporteurs van Brink's. Alleen zij hebben toegang tot de kluis, zelf hoef je niet perse aanwezig te zijn. Zo heb je geen omkijken meer naar je cash! Makkelijk toch? .


✓ Dagelijkse bijschrijving van je cash omzet
✓ Kluis wordt automatisch geleegd
✓ Geen kasopmaak meer 
✓ Geen kasverschillen
✓ Geld altijd verzekerd
✓ 24/7 inzicht in je cash omzet 

BLUbeem Premium

569 euro per maand

Tot € 35.000 contante omzet per week

inclusief Gesloten kassasysteemAfstorten van biljetten en munten: klanten voeren zelf hun briefgeld of munten in en Paystation geeft automatisch wisselgeld terug.

✔ inclusief Vaste pinterminal

optie wisselgeld: Munt- & briefgeld 

 

  • Per geteld biljet: €0,065
  • De eerste 6 maanden €0,06
  • Pin transactie: €0,06
  • Creditcard transactie: € 0,06 + 1,3%
  • Click transactie: tarief afhankelijk van betaalmethode

Waar komt je omzet vandaan?

Altijd realtime inzicht in je omzet op één plek. Of het nu om cash, cards of clicks gaat. Zo raadpleeg je gemakkelijk het aantal transacties per betaalmethode, tijdvak, locatie of soort betaling. Je omzet bekijk je per week, maand of kwartaal.

Eén overzicht van je totale omzet exporteren? Easy! Zo houd je tijd over voor belangrijkere zaken.

  • Bekijk in één oogopslag je omzet voor Cash, Cards en Clicks 
  • Filter je omzet op aantal transacties of op omzet in euro’s
  • Filter je transacties per locatie, periode, betaalsoort en kaartsoort 
  • Bekijk kaartbetalingen of online transacties op individueel niveau 

Wisselgeld

Als je wisselgeld via het online portaal bestelt, nemen we het bij de eerstvolgende leging van je kluis mee. Eerder nodig? Tegen bijbetaling bezorgen we het wisselgeld op een ander moment.

Muntgeld

Ook muntgeld kan je afstorten. Verpak het geld in de daarvoor bestemde sealbag. Bij het eerstvolgende bezoek voor het legen van je kluis nemen we het muntgeld mee.

Geldtransport

Kluis vol? Wij krijgen een melding en komen 'm automatisch legen. Het geld wordt opgehaald en meegenomen naar de telcentrale waar het geteld en gecontroleerd wordt.

Veiligheid

Al je cash is automatisch verzekerd vanaf het moment dat het gestort wordt. Alleen onze medewerkers kunnen bij de inhoud van de kluis. Wel zo veilig.

24/7 Inzicht

Dankzij de BLUbeem app houd je altijd inzicht in al je contante geldstromen. De slimme kluis registreert per medewerker en per keer welke hoeveelheid er is gestort. 

Expertise

Als klant van BLUbeem kan je vertrouwen op de expertise van Brink's.  Voor het ophalen en het verwerken van het geld kan kan je vertrouwen op de ervaren medewerkers van Brink's

Paystation is een gesloten kassa-oplossing die in de winkel geplaats wordt. Op de toonbank of op een sokkel. Als er wensen zijn om deze te integreren in een bestaande toonbank, dan  zijn daar mogelijkheden voor. We helpen je hier graag mee verder. 

De naam zegt het al, Paystation is een gesloten kassa-systeem. Dit betekent dat niemand meer bij het geld kan. Alleen de transporteurs van Brink's die Paystation komen legen zodra deze vol dreigt te raken. 

 

Als er een munt of biljet vastzit dan kan je deze als ondernemer zelf verwijderen. Mocht dit niet lukken, dan hebben we een technische dienst die je graag verder helpt.

Het is niet nodig om aanwezig te zijn bij het legen van Paystation. De transporteurs van Brink's weten precies wat ze moeten doen en hebben ook toegang tot Paystation. Wel moet uiteraard jouw zaak open zijn. 

Blijf op de hoogte

Nieuws, trends en ontwikkelingen

Eén keer per maand een update speciaal gericht op ondernemers.