Skip to main content Skip to footer

Contante betalingen, maar dan makkelijker!

Contante betalingen, maar dan makkelijker!

Tijd is ... 

Geld, toch? Het wekelijkse of zelfs dagelijkse bezoekje aan de bank, het opnieuw tellen van je contante omzet vanwege verschillen, alle verwerkingshandelingen tijdens het openen en sluiten van je zaak. Hoeveel tijd ben jij eigenlijk structureel kwijt aan cash?   

Dagelijkse to do's 

Ondernemen kost nu eenmaal veel tijd. Jij weet als geen ander hoeveel administratie en regelwerk er naast het dagelijks runnen van je winkel of zaak komt kijken. En of je er nu heel behendig in bent of juist helemaal niet: sommige dingen moet je als ondernemer nou eenmaal altijd.  

Cash, by BLUbeem

En van cash hebben wij, als onderdeel van Brink’s, best wel wat kaas gegeten. Daarom hebben we goed nagedacht over hoe we de contante betalingen in jouw zaak zo simpel mogelijk kunnen regelen.

 

Dit zijn de zes belangrijkste manieren waarop BLUbeem ervoor zorgt dat jij tijd overhoudt voor andere zaken:  

Altijd een kluis 

Of je nu voor Basic, Smart of Smart+ gaat: een (slimme) kluis voor het afstorten van je biljetten krijg je er bij BLUbeem altijd standaard bij. Zo hoef je nooit meer over straat met grote hoeveelheden cash geld.    

On demand wisselgeld

Bestel gemakkelijk je wisselgeld met één druk op de online knop zodat wij het meenemen tijdens de eerstvolgende leging van je kluis. Meer spoed? Ook dan bestel je, tegen bijbetaling, je wisselgeld via het portaal. Zo kom je nooit zonder te zitten.  

Muntgeld teveel?

Geef het muntgeld dat je graag wilt afstorten mee tijdens de eerstvolgende leging van je kluis. Dan tellen en verwerken wij het in één van onze centrales en storten het zo snel mogelijk op je zakelijke rekening.  

Je bezoekje aan de bank plannen?

Hoeft niet meer. Wij houden zelf in de gaten wanneer je (slimme) kluis vol is en plannen dan automatisch transport in. Kan dat alvast van je to do-lijst af!  

Snel over je verdiende centen beschikken

Alles wat je afstort, staat bovendien de volgende werkdag al op je rekening. 

24/7 inzicht 

Via de app houd je 24/7 inzicht in je contante geldstromen. De kluis registreert per keer wie er stort en hoeveel er gestort wordt.   

Zo betaalt je klant altijd zoals ‘ie wil en heb jij er zo min mogelijk omkijken naar.  
Simpel, toch?  

Blijf op de hoogte

Nieuws, trends en ontwikkelingen

Eén keer per maand een update speciaal gericht op ondernemers.