Skip to main content Skip to footer

Cash? YES please!

Cash? Yes please!

Ontdek hoe eenvoudig cash accepteren kan zijn

Sommige soorten klanten betalen het liefst met contant geld. Dat begrijpen wij als geen ander! Tegelijkertijd zijn er ook steeds meer klanten die liever met hun betaalpas of cashless willen betalen, on- én offline. In 2016 rekende de Nederlandse consument nog bijna de helft van alle transacties met contant geld af. Inmiddels gaat het gemiddeld nog om 20% van alle transacties. Een trend die volgens de voorspellingen van De Nederlandse Bank door lijkt te zetten.   

Cash als voorkeur

Tegelijkertijd zijn er ruim twee miljoen consumenten in Nederland voor wie het altijd kunnen betalen met contant geld essentieel is. Denk bijvoorbeeld aan ouderen of studenten die juist extra goed op hun centen moeten letten.  

Pin versus cash 

Het blijven aanbieden van cashbetalingen zorgt voor ondernemers voor genoeg uitdagingen. Op het gebied van veiligheid, maar ook kosten. Doordat het aantal cashbetalingen afneemt, wordt het betaalbaar houden ervan een steeds grotere uitdaging. Daarnaast komen er steeds meer nieuwe vormen van betalen bij. Dit maakt het voor ondernemers moeilijk om eenvoudig en simpel overzicht te houden over hun administratie en met gemak hun betaaloplossingen in te richten. 

BLUbeem, by Brink's. 

Brink’s voelt zich, als vaste verwerker van contant geld voor vele ondernemers, betrokken bij de uitdagingen waar jullie voor staan. Met BLUbeem bieden we een alles-in-één-oplossing waarmee je alle soorten betalingen regelt onder één dak.  

Zo behoud je altijd overzicht. Bovendien staat je gestorte omzet de volgende dag al op je rekening. Zo beschik je snel over je verdiende centen en maken we het zo makkelijk mogelijk.  

Uniek in de markt

Daarin is BLUbeem uniek: veel partijen bieden oplossingen voor elektronisch of online betalen, maar niet in combinatie met cash. Doordat je met BLUbeem altijd gebruik maakt van een speciale kluis, blijft het accepteren en werken met contant geld bovendien simpel en veilig.  

Voor een vaste bundelprijs per maand (al vanaf €89 p/m) inclusief kluis, vaste pinterminal en vaste tarieven voor de verwerking van je contante geld, bestellen van wisselgeld en de kaarttransacties weet je altijd waar je aan toe bent.  

 
Simpel, toch?  

Blijf op de hoogte

Nieuws, trends en ontwikkelingen

Eén keer per maand een update speciaal gericht op ondernemers.