Skip to main content Skip to footer

BLUbeem, de belangrijkste facts op een rijtje

BLUbeem, de belangrijkste facts op een rijtje

Kosten besparen op je betalingen?

Onderzoek je de mogelijkheden om je betalingen goedkoper te regelen? Soms zit een kostenbesparing niet in de prijzen die je voor sommige diensten betaalt, maar in de tijd je ermee terugwint.

Neem nou contante betalingen. Zonder slimme kluis, automatisch geldtransport en bezorging van wisselgeld kunnen die zomaar meer tijd kosten dan je zou willen. Door je betaaloplossingen zoveel mogelijk te automatiseren, bespaar je veel tijd en daarmee geld.

En je klanten alleen nog maar met kaarten laten betalen is, door het nieuwe wetsvoorstel ‘Wet chartaal betalingsverkeer’, ook geen optie. Grote kans dat de acceptatie van contant geld in de nabije toekomst namelijk wettelijk verplicht wordt.

Alles in één keer

Met BLUbeem regel je daarom alles in één keer. Die contante betalingen maar ook die met alle soorten kaarten en online transacties. En altijd met één contract en onder één dak. Of je nu één knusse boetiek runt of franchisehouder bent: met BLUbeem maak je dus standaard gebruik van een totaaloplossing voor alle drie.

Alles in één overzicht

En dankzij de BLUbeem app houd je bovendien 24/7, realtime inzicht in je omzet. Of het nu om cash, cards of clicks gaat. Zo raadpleeg je gemakkelijk het aantal transacties per betaalmethode, tijdvak, locatie of soort betaling. De omzet bekijk je per week, maand of kwartaal. Ook je wisselgeld bestellen doe je met één druk op de knop.

Altijd één van de drie pakketten

Met één van de drie pakketten regel je altijd alle soorten betalingen voor een vaste prijs: van contact tot contactloos en van betaalkaart tot een online bestelling. Zo ben jij, als ondernemer, nooit meer afhankelijk van meerdere partijen. BLUbeem zorgt er bovendien altijd voor een pinterminal en een kluis.

Dat scheelt je een hoop geregel! Kun jij je focussen op écht belangrijke zaken: je klanten.

Blijf op de hoogte

Nieuws, trends en ontwikkelingen

Eén keer per maand een update speciaal gericht op ondernemers.