Skip to main content Skip to footer

Betaalpas meest gebruikte betaalmethode

Betaalpas meest gebruikte betaalmethode

Met pin, contactloos of met creditcard betalen?

Yes, please! We betalen in Nederland graag met betaalpassen. Of het nu gaat om pinnen, contactloos of betalingen met creditcards: kaartbetalingen maken het grootste gedeelte uit van alle betalingen aan de kassa.  En hoewel 1 op de 5 klanten standaard met cash betaalt, is de kans groot dat de hoeveelheid kaartbetalingen de komende jaren niet zal afnemen. 

Daarom zorg jij ervoor dat jouw klanten altijd betalen zoals zíj willen. Ongeacht de betaalmethode. Je wilt het ze tenslotte zo makkelijk mogelijk maken.  

 

Regel je kaartbetalingen zo simpel mogelijk

En waarom zou je het regelen van die kaartbetalingen dan niet net zo simpel houden als die *beep-beep-beep* betalingen zelf? Het vergelijken van pinterminals, het naast elkaar leggen van je verschillende betaalstromen, het uitzoeken en optellen van de verschillende kostenposten voor elke betaaloplossing: een groot gedeelte van dat (voor)werk hebben wij al gedaan voor je.  

Bovendien houd je met BLUbeem nog meer controle over je kaartbetalingen, dankzij:  

24/7 inzicht
Dankzij de BLUbeem app houd je altijd inzicht in al je pin- en creditcardtransacties, naast je contante- en webwinkelbetalingen, natuurlijk. Inkomende én uitgaande. Zo verzorgen wij alvast een stukje van je boekhouding en zie jij altijd in één oogopslag (of twee) hoe je ervoor staat.   

Supersnelle beschrijvingen  
De omzet van alle transacties met cards wordt de volgende dag netto op je rekening gestort. Zo beschik je snel over je verdiende centen én maak je geen onnodige extra kosten.  

Veel verschillende kaartsoorten  
Met BLUbeem accepteer je alle soort betaalkaarten: Maestro, Debit Mastercard, V PAY, Visa Debit, Mastercard, Visa en contactloos betalen. 

De mogelijkheid om retourpinnen te accepteren  
Alle soorten betalingen betekent ook terugbetalingen, dus ook retourpinnen. Voor veel retailers niet een nice to have maar een must. Je regelt 't bij BLUbeem al voor 6 cent per transactie.  

Fooi? Graag!  
Voor veel ondernemers is de mogelijkheid om fooi te kunnen ontvangen via kaartbetalingen, belangrijk. Ben jij zo'n ondernemer? Geef dit dan aan tijdens je aanmelding. Dan zorgen wij

Blijf op de hoogte

Nieuws, trends en ontwikkelingen

Eén keer per maand een update speciaal gericht op ondernemers.