Skip to main content Skip to footer

Betaalpas meestgebruikte betaalmethode

Betaalpas meestgebruikte betaalmethode

Met pin, contactloos of met creditcard betalen?

Yes, please! We betalen in Nederland graag met betaalpassen. Of het nu gaat om pinnen of contactloos: kaartbetalingen maken het grootste gedeelte uit van alle betalingen aan de kassa. En hoewel 1 op de 5 klanten standaard met cash betaalt, is de kans groot dat de hoeveelheid kaartbetalingen de komende jaren niet zal afnemen. En hoewel het aantal cashbetalingen aan de kassa als gevolg van deze ontwikkeling wél minder is geworden, blijft ook dat aandeel stabiel de laatste jaren.

De klant van vandaag betaalt dus op allerlei verschillende manieren. Dat maakt overzicht behouden van je cashflow niet altijd even makkelijk. En écht inzicht krijgen in al je betaalstromen kost tijd. Dat kan simpeler!

Regel je betalingen zo simpel mogelijk

En waarom zou je het regelen van die betalingen dan niet net zo simpel houden als die *beep-beep-beep* betalingen zelf? Het vergelijken van pinterminals, het naast elkaar leggen van je verschillende betaalstromen, het uitzoeken en optellen van de verschillende kostenposten voor elke betaaloplossing, het uitzoeken van een (slimme) kluis: een groot gedeelte van dat (voor)werk hebben wij al gedaan voor je.

Bovendien houd je met BLUbeem nog meer controle over je betalingen, dankzij:

  • 24/7 inzicht Dankzij de BLUbeem app houd je altijd inzicht in al je pin- en creditcardtransacties, naast je contante- en webwinkelbetalingen, natuurlijk. Inkomende én uitgaande. Zo verzorgen wij alvast een stukje van je boekhouding en zie jij altijd in één oogopslag (of twee) hoe je ervoor staat.
  • Standaard een (slimme) kluis Ongeacht het pakket dat je kiest, een kluis voor het afstorten van biljetten krijg je er standaard bij. Of je liever een slimme kluis of een sealbag afstortkluis neemt laten we helemaal aan jou. Afhankelijk van je omzet, is er altijd een kluis die goed bij je past.
  • Supersnelle beschrijvingen De omzet van alle transacties met cards wordt de volgende dag netto op je rekening gestort. Zo beschik je snel over je verdiende centen én maak je geen onnodige extra kosten.
  • Veel verschillende kaartsoorten Met BLUbeem accepteer je alle soort betaalkaarten: Maestro, Debit Mastercard, V PAY, Visa Debit, Mastercard, Visa en contactloos betalen.
  • De mogelijkheid om retourpinnen te accepteren Alle soorten betalingen betekent ook terugbetalingen, dus ook retourpinnen. Voor veel retailers niet een nice to have maar een must. Je regelt 't bij BLUbeem al voor 6 cent per transactie.
  • Alle webwinkelbetalingen Met BLUbeem regel je met één druk op de knop alle soorten online betalingen zoals iDEAL en creditcardbetalingen. Mét of zonder QR-codes.
  • Fooi? Graag! Voor veel ondernemers is de mogelijkheid om fooi te kunnen ontvangen via kaartbetalingen, belangrijk. Ben jij zo'n ondernemer? Geef dit dan aan tijdens je aanmelding. Dan zorgen wij dat dit vanaf dag één geregeld is.

 

Blijf op de hoogte

Nieuws, trends en ontwikkelingen

Eén keer per maand een update speciaal gericht op ondernemers.